ما در استودیو بازی سازی Repolarity در حال طراحی یک بازی موبایلی جذب هستیم.
هم بیان گذاران این استودیو تجربه خوبی در بازی های موفق ایرانی دارن و در شتابدهنده کسب و کار آران مستقر هستیم.
در زمینه برنامه نویسی یک بازی نیازمند یک همکار یا همبنیان گذار با رویکرد برنامه نویسی یونیتی هستیم.
موقعیت فیزیکی مون در تهران (نلسون ماندلا) و مشهد ( ابوذر غفاری و به زودی کارخانه نوآوری) هست اما بصورت دورکاری هم امکان همکاری داریم بخصوص اینکه یکی از همبنیان گذار ها مقیم خارج از کشور هستند.
اگر تمایل به حضور در یک پروژه بازی سازی جذاب هستی که قراره نشر در فضای خارج از ایران را هم تجربه کنه، رزومه ات رو واسمون بفرست
www.Aran.run
من یک انیماتورم و عاشق گیم و تدریس و انیمیشن سازی و… هستم و خلاصه میتونم انیمیشن هایی رو چه بصورت تبلیغ و چه … بزنم و درخدمتتونم تدریس هم میدم آنریل انجین ۳ خدمتتون
سلام
من یک برنامه نویس تقریبا متوسط هستم و حقوق هم نمیخوام برای کسب اطلاعات بیشتر و کسب تجربه میخوام وارد کار بشم اگه خواستین من ایمیلمو میدم شما بهم پیام بدید.