گیم جابز

کاریابی در بازی‌سازی ایران

بازی رایانه ای تاریخی ترکمنچای در ۱۲ مرحله و بیش از ۳۰ صحنه سینمایی (کات سین داستانی روایتی) آماده عرضه شد.

این بازی رایانه ای به عنوان یکی از طولانی ترین بازی های رایانه ای ساخت ایران می باشد که به موضوع نبرد تاریخی دوران قرارداد باطل و ناعادلانه ترکمنچای در زمان قاجار می پردازد.

در این بازی ایرانی شخصیت های به دو زبان فارسی و آذری سخن می گویند که قابلیت انتخاب زبان شخصیت ها توسط گیمر در این بازی وجود دارد . صدای شخصیت های دشمن در این بازی به زبان روسی می باشد که توسط گویندگان ایرانی مسلط به زبان روسی صداگذاری گردیده.

در این بازی ایرانی قابلیت های متعددی برای تنظیمات گرافیکی و صوتی بازی طراحی گردیده که قابلیت نصب این بازی در رده های مختلف رایانه های شخصی و خانگی را میسر می سازد. بازی ترکمنچای با صدای گویندگان معتبر و صدا آشنا ایرانی صداگزاری گردیده .

همچنین صحنه های سینمایی این بازی تاریخی به ۷ زبان زنده دنیا زیر نویس شده که اکثریت جامعه جهانی را تشکیل می دهد. بازی ترکمنچای امسال “۱۳۹۱″ وارد بازار عرضه می گردد. قیمت این محصول در بازار ایران یک دهم قیمت جهانی این بازی در خارج از ایران تعیین گردیده . که به زودی عرضه سراسری آن آغاز می گردد. بازی ایرانی ترکمنچای متناسب برای گروه سنی بالای ۱۲ سال طراحی گردیده. که با توجه سبک اکشن این بازی یکی از پرطرفدار ترین گزینه های انتخابی نوجوان و جوان ایرانی می باشد.

سایت استودیو پویا نما

4 دیدگاه .

  1. علیرضا گفت:

    حالا دقیقا کی میاد تو بازار ؟
    توسط چه شرکتی پخش میشه ؟

        پسندیدم

    • صادق جبلی گفت:

      می تونین اطلاعات بیشتر رو در سایت تیم سازنده پیدا کنین.

          پسندیدم

  2. صادق جبلی گفت:

    در مورد بازي هاي نمايشگاه ميشه چندتا مثال بزنيد؟

        پسندیدم

  3. Ardalan گفت:

    وای خودا موردم از خنده جوملرو (یکی از طولانی ترین بازی های رایانه ای ساخت ایران می باشد) اقا این اولین مارو نموده ترو خدا بسه چاپیدید مردومو با میر مهنا….

    بزرگ ترین بازی تو نمایشگاه میبینی…..

        پسندیدم

فرستادن دیدگاه


GameDojo

آخرین پیام‌ها


گیم‌جابز را دنبال کنید

موقعیت های ویژه

  • طراح بازی (Game...

    ما در استودیو بازی سازی کهکشان نیازمند دیزاینر خوش ذوق […]

  • استخدام برنامه نویس...

      با سلام وخسته  نباشید. شکرت فطرس پویا رایانه برای […]

  • استخدام برنامه‌نویس ارشد...

    رویش اصفهان اگر علاقه‌مند به همکاری در ساخت پروژه‌ VR […]

  • استخدام برنامه نویس...

    رسانا شکوه کویر تهران شرکت رسانا شکوه کویر از دوستان […]

  • خرید بازی و...

    انگلستان (ریموت) به تعدادی ۶ نفر طراح بازی نیازمندیم ما […]

  • استخدام Environment Artist...

    رسانا شکوه کویر تهران شرکت رسانا شکوه کویر تولید کننده […]

دسترسی سریع به







ارسال تازه‌ها به ایمیل شما

[wysija_form id="2"]